duminică, 20 decembrie 2009

Crăciun în Piaţa Sfatului (din nou)


Se ia una bucată peisaj cu bradul din Piaţa Sfatului. Ca să se vadă că e bradul din Piaţa Sfatului, se ia în cadru una bucată Casa Sfatului, dacă nu şi ceva fîntînă arteziană acum seacă. Eventual cu ceva public prin preajmă. Siluete negre care să dea impresia că se uită interesat. Cască gura. Eventual, un cîine mirat. Se reglează o sensibilitate ISO care să-ţi permită să tragi din mînă, în cazul în care n-ai trepied. În acest caz, 800, ca să-şi iasă un timp de expunere de 1/15 la o diafragmă de 3,5. Nu fac pe deşteptul, doar vroiam să subliniez că în sfîrşit am aşteptat şi lumina aia de crepuscul, cînd cerul pare albastru. Şi uite că am prins şi steaua din vîrful bradului, aprinsă. Frumos. Felicitare, nu altceva. Vedeţi că ştiu? (Nikon D200, Nikkor 18-200 VR 3,5 - 5,6)

4 comentarii:

Hudini Silviu spunea...

:)) daca scoti felicitari cu brasovu iarna vreau si io una :))

Andrei Paul spunea...

:)) Nu m-am gindit serios la asta, da' ma ofer sa-ti dau varianta de print:))

Ioana Gînju spunea...

..am petrecut momente frumoase privind fotografiile tale. Adevarat fac cit 1000 de cuvinte. Frumos bradutul vostru, si Brasovul vostru. Dar, oamenii sunt cei mai frumosi, asa cred eu. Prin urmare, iti doresc sa ai bucurie in suflet, impliniri si realizari de toate felurile. Sa primesti colinde si sa pornesti colinde. Sa iti fie 2010 rodnic. La multi ani!

Andrei Paul spunea...

Îţi multumesc, Ioana. Cred că ai fost vizitatorul anului pe blogul meu.:) Îţi doresc ceea ce-mi doresc şi mie: să ţi se împlinească toate dorinţele rezonabile pe care le ai pentru viitorul an. Crăciun fericit!