duminică, 7 februarie 2010

Desene de copil/Chilld's drawings


V-am promis că mai variaţiuni pe tema asta, asa că pînă la povestea unei zîne de ocazie, mai servim o bucăţică de Măgura.

Evident, seria poate fi vizualizată aici.

I've promised you more on this theme, so till next time, a new piece of Măgura is now served.
(You can see the whole Child's Drawings series here. )

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am o intrebare pentru tine:
Ce te faceai daca te-ai fi nascut in Africa sau in Afganistan sau in "alta groapa a marianelor" de pe pamantul acesta(ca sa stii sunt destule)??
Te rog, sa nu te mai plangi ca te-ai nascut in Romania. Adevaratii oameni nu se plang si se realizeaza si in aceasta tara!
Numai bine,
Mihai.

Andrei Paul spunea...

Opinia asta e tipic romaneasca, Mihai. Adica se putea si mai rau. Dar se putea si mai bine, stii? Nu stiu citi ani ai, dar e extrem de frustrant sa vezi ca faci niste lucruri care in tari civilizate ti-ar asigura cel putin un trai decent, iar aici abia daca-ti permit sa supravietuiesti. Apropos, in citi ani iti poti lua casa din salariu? Eu, din 3 joburi, cistig mai putin de 50.000 de euro in 10 ani. Ce faci daca nu ai in spate niste parinti avuti? Ce faci daca te imbolnavesti si nu poti lucra o luna sau doua? Mai iesi la pensie, daca speranta de viata e 67 de ani si virsta de pensionare e 65? Si daca iesi, ai loc macar la azil, daca nu poti plati chirie?Daca ma nasteam in Botswana, cel putin nu aveam pretentii de cetatean european! Sau poate n-oi fi eu om adevarat...
Multumesc de vizita...

Rob spunea...

Hi Andrei,

This is a landscape that emphasises Romania all the way. beautiful in one word. Rob

Andrei Paul spunea...

Thanks, Rob, I'm glad you like it. As they say: Romania is a beautiful country, too bad it's inhabited. :)